Vođena meditacija za srećniji život od sertifikovanog lajfkouča, gurua i šamana

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Veliki pozdrav dragi moji kokreatori. Dobrodošli na vaš omiljeni lajfkoučing kanal. Danas ćemo uraditi Vođenu meditaciju za srećan život. Nesrećni ste? Nedostaju vam pare? Nedostaje vam partner? Depresivni ste? Besni ste na čitav svet? Na pravom ste mestu, ostanite uz nas jer odgovori na vaše probleme slede do kraja ovog teksta. Udahnite duboko, zažmurite i izbrojte do deset. Zamislite jednu krasnu, prekrasnu, najprekrasniju šumu i kako koračate kroz nju. Fokusirajte vaše misli. Fokus je najbitniji, jer vaše misli privlače dešavanja u vašem životu. Budite u sadašnjem trenutku. Nastavite šetnju kroz šumu zatvorenih očiju, a ja ću da vas vodim. Izlazite iz šume i ulazite u pećinu ljubavi. Da li osetite vodu kako mazi vaša stopala? Sada otvorite oči. Čudno miriše? Tesno vam je?

Da, zato što ono nije bila šuma, već stidne dlačice. A ovo gde ste sada nije pećina ljubavi, već pizda materina. Dobrodošli u pizdu materinu dragi moji pozitivni mislioci. Zadržite pozitivne misli i fokus. Osetite pizdu materinu svakim delom vašeg tela. Tako je divno biti u pizdi materini dragi moji, zar ne? Ovde možete naći biro za nezaposlene, poslove za koje je potrebna članska karta, 2 000 000 funkcionalno nepismenih, korumpirano sudstvo, korumpirano zdravstvo, korumpiranu vlast i nesrećnu omladinu. Srećna omladina je samo ona koji su uzeli kartu u jednom smeru. Imamo dobre vesti. Ništa od toga vam zapravo nije potrebno, već pozitivne misli i pedeset dinara.

Potrebno vam je samo pedeset dinara da odigrate tiket u jednoj od 2 567 kladionica koje se nalaze ovde i da zaradite milione. A nemate ni pedeset dinara? Pa onda priđite nekoj devojci ili dečku i pitajte da vam pozajme tih pedeset dinara za tiket? Nemate samopouzdanja jer nemate para, pa zato ne smete da im priđete? Misle da ste luzeri?

Nema problema dragi moji, i to ćemo rešiti. Muškarci, otvorite na Fejsbuku profile ”Dojave 100 % prolazi”, a devojke ”Vaše ime-nokti.” Šta kažete, nemate para da platite internet? Izvršitelji su došli da vam iseku struju zbog neplaćenih računa? Ne brinite mili moji, ne brinite. Bitno je samo da ostanete u pozitivnom vorteksu. Upalite televizor. A da, nemate struju. Šteta, propuštate toliko pozitivnih stvari na malim TV ekranima. Galamu, tuče, tuđa pijanstva i gole žene. Bajkovite autotjun pevače koji vas pozivaju da pođete sa njima na Bahame, Sejšele i Kaliforniju i pijete najskuplje šampanjce i konzumirate najkvalitetniju drogu. Propuštate govore jednog čoveka koji stalno govori kako nam je dobro i kako će nam biti još bolje. On je u pozitivnom vorteksu. I njegov brat je u pozitivnom vorteksu. Ali ne zato što su pokrali celu državu i zato što su bogati. Već zato što su se fokusirali na pozitivno.

Vi ste se vašim negativnim mislima zaglavili u pizdi materini, nesreće jedne. Zažmurite ponovo. Setite se vašeg srećnog detinjstva. Niste imali srećno detinjstvo? Bio je rat, bile su sankcije, bombardovani ste? Opet vaša greška dragi moji. Zato što niste bili u vorteksu. Dok su se drugi u tom vremenu fokusirali na krađu bele tehnike, šverc cementa, dilovanje droge i pljačkašku privatizaciju- vi ste vaše misli prepustili apatiji i beznađu.

Mislite pozitivno. Nasmešite se, sedite kući i danima, mesecima i godinama zamišljajte kuću sa bazenom i teniskim terenom. Zamišljajte jahte, žurke na Havajima, devojke koje plešu hula lula, muškarce sa bradama koji su pametni, bogati i vole samo vas. Sve to će vam se ostvariti. Univerzum radi za vas, pozitivni mislioci moji.

A sada zatvorite vaše oči, udahnite duboko i krenite da izlazite iz pi… ovaj… pećine prema prelepoj šumi. Ne možete? Zaglavili ste se? Nikakav problem dragi moji pozitivno fokusirani dobri ljudi. I za to postoji rešenje. Pozajmite pare od vaše porodice i naručite moju najnoviju knjigu ”Kako izaći iz pizde materine i postati srećan u deset koraka.” A ako poručite i moju knjigu ”Kako sam postao kenjator na internetu da bih sjebanim ljudima uzimao pare i pravio budale od njih”, dobićete i besplatnu knjigu ”Ne verujte svakom retardu koji vam nudi rešenje za tri minute.”

Pozdrav dragi i drage moje. Nadam se da ste uživali u vođenoj meditaciji za srećniji život i da ste postali srećni. Ostanite pozitivno fokusirani, budite u sadašnjem trenutku, volite nekoga i neka neko voli vas. Hare Krišna, mir u svetu, stop ozonskim rupama i ostale zajebancije. Ne znam da li sam vam spomenuo da možete da naručite moje knjige?

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Nenad Baraković

Nenad Baraković Bara je autor Gledišta, dolazi iz Novog Sada gde je i rođen 1991. godine. Doživotno potlačen, društveni aktivista, pank-roker, muzičar, tonac, novinar i pisac u pokušaju.

Ostavite komentar