LUDOVALO SE DO KASNIH SATI! Evo gde su poznati bili u najluđoj noći (FOTO,VIDEO)

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Luda noć, mi smo momci na lošem glasu a ko ste vi? A ona kaže… tri, dva, jedan.. SREĆNA NOVA GODINAAA.  Dočekali smo  Novu Godinu, najbolju Novu godinu u istoriji svih novih godina, Novu godinu budućnosti, prosperiteta u kojoj ćemo kao i prethodnih trideset biti glavni faktor mira i stabilnosti u regionu.

Našim ulicama u toku najluđe noći  poput furije su jurišali bugarski, švedski, finski i norveški turisti tražeći lokacije gde će provesti najluđu noć. O da, baš u našoj zemlji, turističkoj atrakciji broj jedan prošle godine, ali hej, i tekuće.  Aha, mi smo tako navikli. Brže, jače, bolje i samo brže, jače, bolje. Nikako drugačije, drug moj. Ne može drugačije kod najstarijeg i najpametnijeg naroda na svetu, jer opšte je poznato, amebe pa mi!

Kada smo iskorenili nezaposlenost, sveli stopu kriminala na minimum, kada je potpuno nestalo nasilje nad ženama i nasilje u školama u najluđoj noći nam nije preostalo ništa drugo nego da svi srolamo po jednu buksnu iz Jovanjice i da nas bole kurac. A to smo zapravo i uradili.

Botovi iz vladajuće partije su neumorno kucali od kuće do kuće, od stana do stana, od vrata do vrata i kao poklon za Novu godinu donosili su ljudima po paketić trave iz Jovanjice. Svi smo bili naduvani i srećni, čak toliko da nam ni rege muzika nije smetala.

Došli su nam i gastarbajteri i doneli devize. Doneli su nam milione deviza koje smo prosipali po ulicama. Mada, nisu morali ni da dolaze. Neka nam samo šalju pare, ne moraju ni da dolaze, koji će nam.

A vas verovatno najviše zanima šta su radili za Novu godinu oni.. Pa hajde da vam oktrijemo tajne i razbijemo nestrpljenje.  SAZNAJTE ODMAH TAKO ŠTO ĆETE KLIKNUTI OVDE! ŠOKANTNO! (FOTO,VIDEO).

Mlađan Dinkić, gitarista iz benda Galerija je takođe išao od vrata do vrata i ljudima umesto poklona uručivao po soma evra koje je obećao pre deset godina. Obećanje  ludom radovanje, ali u ovoj državi ne.

Dragan Marković Palma nije uspeo da se okupa u toaletu pored njive pošto su majstori loše povezali vodu pa je znojav produžio do zoološkog vrta i euforično je jahao kamilu dok su mu svirali Betoven i Šopen. Nije više mali.

Boško Obradović je pokušavao iz sve snage da ponoć dočeka u studiju RTS, ali bezuspešno. Gde bežiteee, gde bežiteeeeee! orilo se ulicama Beograda.

Čini se da su najgore prošli Branko Kockica i Željko Samardžić jer oni nisu imali slobodan dan. Morali su po čitavoj Srbiji da dele poštu jer im je u firmi zapala treća smena. Nema odmora dok traje obnova, braćo i sestre.

Jutka je kao nikada pre jurkao po ulicama svoga grada, volkao, ljupkao i čestitkao Novu godinu svima koje je video.

Berberin iz Malče još nije uhvaćen, ali se već digla prašina oko toga koji će ga rijaliti pozvati, da li Zadruga ili Parovi. Mada, moguće je da će dobiti poziv da u Zvezdama Granda bude stručni član žirija koji će ocenjivati frizure i stajling takmičara.

Kačavenda je sa svojom radosnom svitom načas skinuo mantije sveštenih lica, a zamenili su ih  odelima Deda Mraza i uputili se u JP Radosno detinjstvo gde su sa klincima i klincezama dočekali zajedno nastupajuću 2020. godinu.

Aleksandar Vulin je otišao kod tetke u Kanadu po još malo keša kako bi otplatio ratu za stan.  Nije lako biti samostalan.

Fontana je pevala pesme od Đorđa Davida i Leontine neumorno, nikada jače, nikada bolje, nikada brže. Kad me fazon uhvati, ja ne mogu zaspati tukla je pesma ispred fontane dok su mladi oko nje skakali, palili vatru i zamišljali život u ritmu muzike za ples.

A onda je cela nacija kolektivno počela da pucketa prstima. Pucanj po pucanj… pucanj po pucanj. A onda je počeo da se pojavljuje on. Sa onim naočarima I licem koje je ozareno osmehom dok mu je u rukama bilo posluženje – čajnik i šoljice. Srbija je postala mesto za najveći “čajanka parti” na svetu. ON nam je svima ulazio u sobe, donosio čajeve i sa nama gledao novogodišnji program.  Širio je bezuslovnu ljubav svima nama, a mi smo joj se isto tako prepuštali.

I mic po mic, mic po mic osvanulo je novo jutro. Najlepše jutro u modernijoj srpskoj istoriji. Nova godina, novi izbori a mi smo svi nastavili da budemo u stanju euforije, jer, bliže se izbori uskoro ćemo moći da se vidimo sa našim pokojnima koji će izaći na birališta jer je u toku izgradnja autoputa Raj Srbija.

P.S. Neka vas sreća prati u još jednom krugu oko Sunca! Srećna nam svima Nova godina!

Naslovna fotografija: Beta

U tekstu: You Tube printscreen

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Nenad Baraković

Nenad Baraković Bara je autor Gledišta, dolazi iz Novog Sada gde je i rođen 1991. godine. Doživotno potlačen, društveni aktivista, pank-roker, muzičar, tonac, novinar i pisac u pokušaju.

Ostavite komentar