Kao u priči…

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Sinoć je u prepunoj i rasprodatoj sali Amerikana (Dom omladine Beograda) koncert povodom deset godina rada imao sastav Artan Lili.

Nastup je počeo graciozno, dok su članovi benda izlazili na binu na velikom platnu ispred njih su se smenjivali kadrovi sa njihovih nastupa i zajedničke fotografije, a sve je bilo začinjeno taktovima pesme „Džoni“, nakon toga se platno diže i bend otvara koncert pesmom „Priča“.

Nakon toga su se smenjivale pesme tako da je to bio svojevrsan let kroz njihov muzički opus od nastajanja pa do danas.

Već od samog starta bend je krenuo udarnički i sa bržim stvarima te se publika od starta dobrano rasplesala i zagrejala te hladne novembarske noći.

Najveći utisci su svakako uigranost benda koji je zvučao precizno kao sat, publika koja je bila veoma raspoložena da ovaj jubilej uveliča uz fenomenalne svetlosne efekte koje je servirao VJ Izvanredni Bob.

Takođe, bend je imao i zapaženog gosta u pesmi „Rokenrol posle rokenrola“ kada je na binu uz ovacije kročio Zoran Kostić – Cane.

Imali smo i dva bisa, i naravno kolektivno ludilo za kraj kada je bend odsvirao „Nije svejedno“.

Sve u svemu koncert za 10-ku za 10 godina rada, čestitke od uredništa portala uz želju da traju još dugo.

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Marko Baljkas

Marko je rođen u Šibeniku 1990. godine. Urednik je i autor ovog portala, a pisanje mu predstavlja najdraži poziv. Veliki je zaljubljenik u kulturu i voli da bude okružen onima koji neguju slične vrednosti, teži da se nađe u centru zbivanja i da doživljeno prenese dalje. Živi i radi u Beogradu.

Ostavite komentar