POČINJE SEZONA ROKENROLA U GERILI: Prvi događaj i odmah ekskluziva i spektakl u najavi!

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Gerila bar je novosadski pab koji postoji od 2007. godine i jedan je od najposećenijih lokala tog tipa, koji je u prethodnih 15 godina rada zaradio status kultnog mesta, i to u čitavoj Srbiji kada je u pitanju kvalitetna zabava, muzika ali i drugi vidovi alternativnih dešavanja kao što su; Dj večeri, stend ap komedije i promocije muzičkih izdanja.

Ipak, ono po čemu je Gerila dobila upravo stekla kultni status sa zavidnom reputacijom jesu rokenrol svirke koje se dešavaju svake sezone i na kojima imamo prilike da pogledamo neke od najvećih regionalnih imena kada je u pitanju rokenrol muzika. Prema rečima organizatora koncerata u Gerili, i ova sezona ima tendenciju da lestvicu događanja i dešavanja u pabu podigne za još jedan nivo, zahvaljujući novinama koje su uvedene kada je u pitanju prostor, ali i organizacija sami koncertnih dešavanja.

Da su se ljudi iz Gerile ozbiljno posvetili koncertnoj sezoni, potvrđuje i 1. oktobar 2022. godine kada je i zvanično najavljeno otvaranje sezone koncerata i to sa ekskluzivom. Prvi na binu Gerile popeće se Rambo Amadeus; Svetski Mega Car i Intergalaktički Giga Imperator.

A, prema rečima njegovog Imperatorstva nastup u Gerili neće okarakterisati kao koncert, nego javnu probu sa svojim Vinetuima u kojem želi interakciju sa publikom kako bi dodatno usavršavao program.

,,Nakon dvogodišnje pauze uzrokovane koronom, pojavila se prirodna
potreba da neko vrijeme pored   koncerata koje smo polako  počeli da
zakazujemo ,   radimo i   “ javne probe“   po klubovima  koji imaju
tradiciju klupske, žive svirke, i na taj način brže udjemo u koncertnu
formu. Samo u interaktivnom procesu sa publikom moguće je usavršavati
program, istovremeno  improvizovati i komunicirati s publikom, pa su
ove javne probe jedini djelotvoran način  da postignemo  postavljeni
cilj.”

Karte za koncert Ramba Amadeusa se od utorka, 6. septembra mogu pronaći na Gigstix projdanim mestima, kao i preko njihove onlajn prodavnice.

Gerila vas čeka.

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Nenad Baraković

Nenad Baraković Bara je autor Gledišta, dolazi iz Novog Sada gde je i rođen 1991. godine. Doživotno potlačen, društveni aktivista, pank-roker, muzičar, tonac, novinar i pisac u pokušaju.

Ostavite komentar