JAVNA PROBA: Rambo Amadeus u novosadskoj Gerili

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Rambo Amadeus zbog pauze prouzrokovane korona virusom započinje seriju javnih proba po klubovima koji imaju tradiciju žive svirke. Jedna od prvih javnih proba desiće se u novosadskoj Gerili.

Gerila bar je novosadski pab koji postoji od 2007. godine i jedan je od najposećenijih lokala tog tipa, koji je u prethodnih 15 godina rada zaradio status kultnog mesta, i to u čitavoj Srbiji kada je u pitanju kvalitetna zabava, muzika ali i drugi vidovi alternativnih dešavanja kao što su; Dj večeri, stend ap komedije i promocije muzičkih izdanja.

Da su se ljudi iz Gerile ozbiljno posvetili koncertnoj sezoni, potvrđuje i 1. oktobar 2022. godine kada je i zvanično najavljeno otvaranje sezone koncerata i to sa ekskluzivom. Prvi na binu Gerile popeće se Rambo Amadeus; Svetski Mega Car i Intergalaktički Giga Imperator.

A, prema rečima njegovog Imperatorstva nastup u Gerili neće okarakterisati kao koncert, nego javnu probu sa svojim Vinetuima u kojem želi interakciju sa publikom kako bi dodatno usavršavao program.

,,Nakon dvogodišnje pauze uzrokovane koronom, pojavila se prirodna
potreba da neko vrijeme pored   koncerata koje smo polako  počeli da
zakazujemo ,   radimo i   “ javne probe“   po klubovima  koji imaju
tradiciju klupske, žive svirke, i na taj način brže udjemo u koncertnu
formu. Samo u interaktivnom procesu sa publikom moguće je usavršavati
program, istovremeno  improvizovati i komunicirati s publikom, pa su
ove javne probe jedini djelotvoran način  da postignemo  postavljeni
cilj.”

Karte za koncert Ramba Amadeusa se mogu kupiti po ceni od 1500 dinara na Gigstix projdanim mestima, kao i preko njihove onlajn prodavnice.

Gerila i Rambo Amadeus vas čekaju.

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Nenad Baraković

Nenad Baraković Bara je autor Gledišta, dolazi iz Novog Sada gde je i rođen 1991. godine. Doživotno potlačen, društveni aktivista, pank-roker, muzičar, tonac, novinar i pisac u pokušaju.

Ostavite komentar