U TOM MOMENTU, BIO JE NAJBOLJE PLAĆENI TELEVIZIJSKI GLUMAC NA SVETU Evo zašto je Čarli Šin izbačen iz “Dva i po muškarca“

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

“Ženskaroš, pijanica i uživatelj droga” Čarli Šin je 7. marta 2011. godine izbačen iz popularne humorističke serije “Dva i po muškarca” čije je snimanje tada bilo i prekinuto kako bi on mogao da ode na rehabilitaciju. U to vreme bio je najbolje plaćeni televizijski glumac, za svaku epizodu dobijao je 1,8 miliona dolara i bila je to uloga koja mu je donela svetsku slavu.


Umesto odlaska u rehabilitacioni centar, Čarli se odlučio za tretman kod kuće, ali od toga nije bilo koristi, a upustio se i u javno vređanje Čaka Lorija, kreatora te uspešne serije. Napadao ga je u gotovo svakom javnom nastupu, a za sebe je govorio da je “rock zvezda s Marsa” čijim venama teče “tigrova krv” i “Adonisov DNK”.


Šefovima CBS-a i Warner Brosa je njegovo ponašanje dozlogrdilo i dali su mu otkaz. “Dva i po muškarca” nastavljena su u sledećoj sezoni bez dva Čarlija, Harper je smrtno stradao pod vozom, a uveden je novi lik koga je igrao Ešton Kučer.

Serija se nastavila još četiri sezone, do 2015. godine, pa iako je imala dobrih trenutaka i visoku početnu gledanost, bez Ćarlija Šina u ulozi Čarlija Harpera to više nije bilo ono pravo.

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Gledište

Gledište je kulturni portal, mesto gde se promoviše pisana reč i podstiče kreativno razmišljanje.

Ostavite komentar