ŠTUTGARTI ZOVU!

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

U petak 01. novembra sa početkom u 21h u beogradskom klubu Knap (ex Kuglaš) svoju svirku će imati garažna rok postava Stuttgart Online.

Fotografija : Bojan Stankov

Ovaj njihov samostalni nastup dolazi nakon što su 18. oktobra u Elektropioniru na koncertu podrške svirali za Dušana Kojića Koju (Disciplina kičme) velikog prijatelja i kolegu sa kojim dele scenu, koji je nedavno doživeo moždani udar.

Biće ovo idealna prilika za sve njihove fanove da obnove gradivo ali i da čuju nešto novo što će se tek pojaviti i sve to u atmosferi gde su praktično na milimetar od benda kakav je slučaj u ovom ušuškanom klubu u centru grada.

Prema poslednjim informacijama karata još uvek ima i one se mogu nabaviti u Yugovinylu (Cetinjska 15) po ceni od 500 dinara.

Pročitajte još :


Mislite na druge, podelite ovaj tekst
Avatar

Marko Baljkas

Marko je rođen u Šibeniku 1990. godine. Urednik je i autor ovog portala, a pisanje mu predstavlja najdraži poziv. Veliki je zaljubljenik u kulturu i voli da bude okružen onima koji neguju slične vrednosti, teži da se nađe u centru zbivanja i da doživljeno prenese dalje. Živi i radi u Beogradu.

Ostavite komentar