Štutgarti se vraćaju u prestonicu

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Nakon što su svirali u Kovinu, Beočinu, Nišu, Aleksincu, Novom Sadu i Banjaluci, garažna rok postava (Bojan Slačala – akustična gitara i glas, Demir Ahmetović – bas gitara i glas,  Marko Barišić – glas i bubnjevi) “Stuttgart Online” će ponovo pred beogradsku publiku i to 22. februara u Elektropioniru uz podršku negotinsko-niškog tria SickTer.

Poslednji put u glavnom gradu su bili 25. aprila prošle godine u bifeu “Chillton” gde su priredili sjajnu akustičnu svirku,  te se slobodno može reći da ih oni koji prate njihov rad željno iščekuju.


“Dugo nismo svirali u Beogradu. Prašićemo 2 sata najveće hitove grupe i mislimo da će ovo biti poslastica za sve ljubitelje garažnog zvuka. Dragi prijatelji, dobrodošli! Biće nam drago da vas vidimo opet”

U međuvremenu su izbacili novi singl spot “Ako se ikada zapitaš” koji će se naći na njihovom trećem albumu pod nazivom “Štutgart na vezi” na kojem se do sada nalazi deset numera prezentovanih sukcesivno, pesma po pesma, a očekuje se da uskoro izađe i sledeća “Hoće li ti biti drago” koju je premijerno čula novosadska publika.

Karte za ovaj događaj se mogu naći na sledećim mestima : Zaokret / Sikarica / FELIX Shop, TC Sremska

Mislite na druge, podelite ovaj tekst
Avatar

Marko Baljkas

Marko je rođen u Šibeniku 1990. godine. Urednik je i autor ovog portala, a pisanje mu predstavlja najdraži poziv. Veliki je zaljubljenik u kulturu i voli da bude okružen onima koji neguju slične vrednosti, teži da se nađe u centru zbivanja i da doživljeno prenese dalje. Živi i radi u Beogradu.

Ostavite komentar