Promocija zbirke „Vodič kroz požare“ Ognjenke Lakićević 19. oktobra u Poletu

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

U subotu 19. oktobra sa početkom u 19h u beogradskom klubu Polet biće održana promocija najnovije zbirke pesama Ognjenke Lakićević – „Vodič kroz požare“ u izdanju izdavačke kuće LOM.

Fotografija : https://www.grazia.rs/u-fokusu/intervju/poezija-ognjenke-lakicevic

Ovo je ujedno njena peta zbirka poezije, pre ove, pred čitaocima su se našle : Ispod stepeništa (2002, Mali Nemo), Ulubljenja (internet izdanje), Troje (2016, Samizdat, grupa autora), Ljubavna pisma Guglu (Književna radionica Rašić, 2017).

Organizatori su poručili da je ovaj događaj oslobođen salonsko-akademskih visokointelektualnih sadržaja jer ne vole smaranje. Razmatraće se mogućnosti primene uputstva za ponašanje u slučaju požara, kako preživeti požare, i kako sve to preneti u stihove. Ulaz za sve zainteresovane je besplatan uz napomenu da se malo porani kako bi se zauzela što bolja sedeća mesta jer se očekuje veći broj posetilaca.

Pročitajte još :

https://glediste.rs/sve-je-pank-i-sve-je-poezija/
https://glediste.rs/mrzim-poeziju/
https://glediste.rs/videla-sam-te-emile/
https://glediste.rs/ljubavna-pisam-guglu/
https://glediste.rs/emocionalna-forenzika/

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Marko Baljkas

Marko je rođen u Šibeniku 1990. godine. Urednik je i autor ovog portala, a pisanje mu predstavlja najdraži poziv. Veliki je zaljubljenik u kulturu i voli da bude okružen onima koji neguju slične vrednosti, teži da se nađe u centru zbivanja i da doživljeno prenese dalje. Živi i radi u Beogradu.

Ostavite komentar