„Freedom of imagination”- Drumelody i nov album koji nadmašuje sve prethodne

Mislite na druge, podelite ovaj tekst


Drumelody aka Berin Tuzlić vraća se na scenu sa novim albumom pod nazivom „Freedom of imagination”. Album ima video album, online i vinyl izdanje. Prema rečima svojevrsnog umetnika, jedinstvenom po načinu produkcije, „Freedom of imagination” predstavlja unikatno skladan spoj prirode i tehnologije. Baš onakav kakav očekujemo od ovog artista.

Spremite se za putovanje kroz sklop različitih žanrova i specifičnu audio prizmu kroz koje ćete upoznati istinsku atmosferu prirode koja diše.
Očekujte i dance floor friendly house trake koje će vas potpuno razbuditi i navesti da plešete do jutra.

Na Berinovom novom albumu slušaćete od pop electro break-a, preko dub step-a i eksperimentalnog micro house-a i dnace floor friendly house-a. Sve je to magija traka različitih karaktera, koja prosto opija slušaoca. Jednom rečenicom, zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnm.
Na pitanje kakve su prve reakcije slušalaca, Berin ističe da ne bi mogle biti bolje.

– Već sam pozivan na nastupe, nedavno sam imao gig u Mostaru, reakcije su plafon, stvarno top, iskreno sam odušvljen, što se ljudima toliko dopada „Freedom of Imagination“ – ističe Drumelody.

Beogradsku publiku tek čeka specifični LIVE drumelody spektakl, o tome ćemo vas svakako obavestiti na vreme.

Naš i svetski čuveni artist Deki Milićević koji je napisao recenziju za ovaj album izjavio je da su sound i produkcija po njegovom mišljenju čista destka i sve trake zvuče svetski, a Berin je ostao na visini zadatka i ovom prilikom je dao slušateljima jedan odlično upakovan i žanrovski interesantan album.

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Gledište

Gledište je kulturni portal, mesto gde se promoviše pisana reč i podstiče kreativno razmišljanje.

Ostavite komentar