DOČEKAJ 2023. GODINU U GERILI: Velika Novogodišnja žurka 31. decembra samo za tebe i tvoju ekipu!

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

2022. godinu u Gerili je počela da ispraća sa velikim događajima; kako kada su u pitanju rokenrol koncerti, tako i kada su u pitanju žurke. Gerila bar želi da završi godinu onako kako je sezona i počela, sa velikom žurkom i zato si nam potreban baš ti.

Atmosferu za 31. decembar Gerila je počela da zagreva početkom decembra velikom Ramštajn žurkom, na kojoj se đuskalo uz najveće hitove pomenutog benda iz Nemačke.

Posle Ramštajn žurke, nastavilo se sa koncertima. U gostima u Gerili je bio Vedran Pehar, frontmen benda Brkovi, koji je održao svoj solistički nastup.

Posle Shamsa 69, održao se ekskluzivni koncert Mileta Kekina, koji je po prvi put došao u Srbiju bez svog benda Hladno Pivo i sa svojim novim triom napravio atmosferu za pamćenje.

Kada je zagrevanje odrađeno, sve je spremno za 31. decembar.

Gerila bar organizuje dnevnu žurku, na kojoj je ulaz besplatan a za vas će muziku birati DJ Sale Mladenović , koji prema njegovim rečima obećava nezaboravan provod uz najveće muzičke hitove svih vremena kad je u pitanju popularna i rokenrol muzika. Dnevna žurka će trajati od 12 do 20 časova, a onda sledi ludilo.

2022. godinu ćete ispratiti, a dočekati 2023 godinu sa DJ Betovenom, koji je u Novom Sadu poznat po svojim Huba Buba žurkama koje nikoga nisu ostavile bez utisaka.

Uz DJ Betovena i najveće hitove svih vremena u Gerila baru ulazimo u novu, 2023. godinu. Dođi i budi naš gost.

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Gledište

Gledište je kulturni portal, mesto gde se promoviše pisana reč i podstiče kreativno razmišljanje.

Ostavite komentar