ALBA FLORES

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

33-godišnja glumica rođena u Madridu, ćerka muzičara Antonia Flores i pozorišne producentkinje Ane Vilja, stekla je ogroman komercijalan uspeh u serijama La casa de papel (Kuća od papira) i zatvorska drama Vis a vis (Locked up).

Napustila je seriju La casa de papel nakon četvrte sezone, sama tvrdi da je došlo vreme da se malo odmori od serije.

“Nairobi je ključan lik, možda i najbolji u seriji. Mada, moram vam priznati da je na početku nije bilo, napisali smo 4 epizode bez nje. Onda smo shvatili da je Tokio jedina žena u bandi i da to moramo da promenimo.Na ideju nam je pala glumica Alba Flores i oko nje smo kreirali lik.Lako je bilo posle Nairobi uključiti u priču.Shvatamo zašto je ljudi toliko vole, ona ima toliko ljudskosti, svi žele da budu kao ona.Nairobi je tračak svetlosti u celoj priči! Ljude privlači njena empatija, moralni kod, ali i njena tužna životna priča. Teško je ubiti lika, to emocionalno utiče na vas. Naravno, bitno je da ima narativnog smisla. “

GOMEZ SANTANDER, GLAVNI SCENARISTA SERIJE LA CASA DE PAPEL

Osvojila je nagradu za najbolju glumicu za ulogu Nairobi.

Alba je počela da se bavi glumom jako rano, počela se baviti dramskom interpretacijom sa 13 godina.

“Ja sam glumica jer volim da pričam priče ali popularnost je nešto što sam nasledila. Vidim najbolji i najzdraviji način da se nosim sa tim. “

ALBA FLORES

Sa serijom La casa de papel Alba je uspela da se afirmiše u svetu, po mom mišljenju i na osnovu njene dosadašnje filmografije njena karijera na filmu i televiziji je dostigla uspeh i tako dovela do toga da se podigne na jedan novi nivo – njena karijera tek sad počinje da se razvija i zasigurno ćemo uskoro uživati u tome da je gledamo u različitim ostvarenjima.

Bez ijedne sumnje njena harizmatičnost takodje doprinosi savršenstvu glume, kad pomislimo na njene glumačke sposobnosti bitno je opet spomenuti seriju Vis a Vis gde igra ulogu Saraj, ciganke iz Andaluzije.

Čak i u filmovima ili serijama gde ne igra glavnu ulogu ova glumica ima taj običaj da sve oko sebe ostavi u senci…

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Gledište

Gledište je kulturni portal, mesto gde se promoviše pisana reč i podstiče kreativno razmišljanje.

Ostavite komentar