Savršeni marginalci sviraju old school Hladno pivo

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

SUBA, Zoki i Šoki, nekadašnji članovi Hladnog piva i Krmpa iz Deafness By Noize, kreću na turneju pod imenom Savršeni marginalci.

Dečki će na koncertima svirati isključivo prva tri albuma grupe Hladno pivo. Početna dva dogovorena datuma, kojima kreću koncertne aktivnosti, su riječki Pogon kulture 1. i zagrebačka Tvornica kulture 22. prosinca.

„Kad je u ožujku 2018. Hladno pivo tjednima unaprijed rasprodalo koncert u Domu sportova pod nazivom „old school“, vidjelo se koliko njihovim fanovima znače albumi iz najranije faze benda. Stoga su im tri petine najveće hrvatske i jedne od najvažnijih regionalnih punk grupa, pojačane vokalom neuništivog vođe DBN bande odlučile dati upravo to – prva tri albuma, Džinovski, G.A.D. i Desetka na jednom koncertu, bez zadrške i direktno u glavu.

„Izvadili smo skoro 40 pjesama. Neke od njih ne da nismo svirali ni taj put u Domu sportova, nego puno puno duže“, rekli su Savršeni marginalci po okupljanju.

Nova energija u starim pjesmama

Da ne bude zabune, publika u Rijeci i Zagrebu će premijerno moći osjetiti novu energiju u klasicima kao što su Bubašvabe, Fur Immer Punk, Pjevajte nešto ljubavno, Princeza, Sarma, Trening za umiranje, Zakaj se tak oblačiš, Šank, Tamburaši, Rigoletto, MTV,  Ne volim te, Studentska, Diznilend, 101 i mnogim drugima, a publika u ostatku regije na red će doći u 2024. godini.

Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak 28. rujna u 10:00 sati.

Cijena ulaznica za koncert u riječkom Pogonu kulture iznosit će 13 eura do 31. listopada. Od sljedećeg dana do 30. studenog za ulaz će trebati izdvojiti 15 eura, a na dan koncerta 18 eura. Ulaznice za Tvornicu kulture kreću od 14 eura do 31. listopada. Od sljedećeg dana do 21. prosinca za ulaz će trebati izdvojiti 16 eura, a na dan koncerta 19 eura. 

Balkan rock, Index hr

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Nenad Baraković

Nenad Baraković Bara je autor Gledišta, dolazi iz Novog Sada gde je i rođen 1991. godine. Doživotno potlačen, društveni aktivista, pank-roker, muzičar, tonac, novinar i pisac u pokušaju.

Ostavite komentar