Koncert Ritma Nereda u Zappa Bazi rasprodat – zakazan i drugi nastup 18. novembra!

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Sve ulaznice za koncert grupe Ritam Nereda zakazan za 11. novembar u Zappa Bazi su razgrabljene, pa je ovaj novosadski bend zakazao još jedno druženje sa beogradskom publikom za subotu, 18. novembar na istom mestu!

Ritam Nereda u Beograd dolazi u sklopu turneje na kojoj promoviše album „Novo doba“. Album je  objavljen u aprilu 2023. godine za izdavačku kuću Mascom i naišao je na odlične reakcije kritike, ali i publike.

Po svemu sudeći, beogradska publika uželela se njihove energije na živim nastupima i pesama koje voli! Zbog velikog interesovanja koje je dovelo do toga da koncert zakazan za 11. novembar bude rasprodat, bend je odlučio da održi i drugi koncert u Beogradu – 18. novembra u Zappa Bazi.

Ulaznice za drugi koncert 18. novembra u prodaji su po ceni od 1500 RSD putem mreže Gigstix, kao i u Zappa Baru (Kralja Petra 41).

Ritam Nereda je, bez sumnje, jedan od najistrajnijih, najproduktivnijih i najbeskompromisnijih sastava svoje generacije i sinonim za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, čemu svedoči trinaest izdanja i preko 1000 koncerata.

Na koncertima u Beogradu će, osim najistaknutijih pesama sa izdanja „Novo doba“, svirati i najveće hitove iz cele svoje karijere.

Nakon koncerata u Beogradu, Ritam Nereda nastavlja turneju koncertima u Zagrebu (Tvornica kulture, 23.11.) i Banjaluci (KSB, 2.12.), a 16. decembra očekuje ih i veliki koncert u Hali 2 Novosadskog sajma. 

*Naslovna fotografija: Marko Ristić

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Gledište

Gledište je kulturni portal, mesto gde se promoviše pisana reč i podstiče kreativno razmišljanje.

Ostavite komentar