Kolja i Grobovlasnici donose „Sreću i druge brige“ i najavljuju koncert u MTS dvorani i Fabrici

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Popularni muzičar i autor Nikola Pejaković Kolja i njegov bend, koji se ponovo zove Grobovlasnici, objaviće, u izdanju promoterske kuće Long Play novi album „Sreća i druge brige“ u subotu 16. septembra, na Koljin 57. rođendan

Foto: Promo

Ovo izdanje biće uživo promovisano na već tradicionalnom koncertu 20. decembra (20.30) u beogradskoj MTS dvorani. Prethodno, Kolja i Grobovlasnici će nastupiti i u Fabrici u Novom Sadu, 12. oktobra. Novo izdanje stiže pet godina posle albuma „Četiri prsta“.

Koljin peti album na kome je 14 pesama najavljen je u junu singlom „Sve će biti dobro, ljubičice“ koji je izuzetno dobro prošao, te je i dalje na vrhu mnogih top-lista u Srbiji i regionu.

-Ne mogu da verujem da smo uspeli da napravimo pet albuma – iskreno će Kolja.

-Posle četvrtog, gde su nekako dominirale pesme sa Zmajevim stihovima, na petom se vraćam sam sebi. Kopam tamo gde sam i inače kopao, ali idem, izgleda, dublje. Emotivan i eksplozivan album, bar po mene i moje nerve. Prvo slušanje me je „razvalilo“. Nadam se da će publika pronaći deo svojih radosti i briga u tim novim pesmama. Moj brat i producent Voja Aralica je opet dao ključni doprinos, bez njega ove muzike ne bi bilo. Mnogo divnih ljudi i muzičara je sviralo na ovoj ploči, hvala im od srca.

Dobro poznata euforija Pejakovićevih obožavalaca već uz prvi zvuk gitare na svakom njegovom koncertu u redovno krcatoj MTS dvorani osetiće se, nema sumnje, i 20. decembra.

-Veliki, značajan koncert u bivšem Domu sindikata, odakle smo i krenuli. Nadamo se da će ovi koncerti, na drugi dan Svetog Nikole, postati tradicionalni i da ćemo svake godine svirati na taj dan i na tom mestu – priželjkuje Kolja.

Izvor- Telegraf

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Gledište

Gledište je kulturni portal, mesto gde se promoviše pisana reč i podstiče kreativno razmišljanje.

Ostavite komentar