Jazz kantina služi komediju

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

U Beogradu će u subotu 11. maja u Jazz kantini Lisabon sa početkom u 21h, svoje stand up veče imati naš poznati radijski voditelj Darko Mitrović.

Prošli put u ovom prostoru smo ga imali 12. aprila ove godine te je to veče glavna preporuka za ovo, gde publika može da očekuje ništa manju zabavu, jer kada je on na sceni to je zagarantovano. Ovoga puta društvo će mu praviti i stand up komičarka Ana Poznanović koja će zagrejati publiku do njegovog izlaska na binu.

Kroz novi stand up nastup pod nazivom “Tvrdokorne mrlje” on će nas voditi kroz njegov sasvim uvrnuti pogled na svet iz ugla četrdesetšestogodišnjeg hipohondra sa krizom identiteta, tabletomana, najzabranjenijeg radijskog voditelja i cinika a po ko zna koji put će sa nama podeliti i stvari iz njegovog privatnog života, kroz sada već prepoznatljiv humor sa elementima drame, komedije i horora, ali i neočekivanih obrta sa srećnom završnicom.

Pored toga, važno je istaći da je njegova komedija usmerena i na probleme unutar zajednice. On na nastupima obrađuje teme kao što su mentalnitet srpskog naroda, o našim običajima i uopšte o ljudima koji žive u Srbiji.

Ulaznice za ovaj događaj se mogu naći na blagajni Kombank dvorane kao i preko sistema za kupovinu ulaznica https://www.tickets.rs/ .

Još jedna stvar vezana za Darka jeste da će od 06. maja, na veliku radost svih onih koji prate njegov rad, svakog radnog dana od 06:30 – 8:30 ponovo voditi mentalno razgibavanje u paru sa Markom Stepanovićem na televiziji Nova S.


Mislite na druge, podelite ovaj tekst
Avatar

Marko Baljkas

Marko je rođen u Šibeniku 1990. godine. Urednik je i autor ovog portala, a pisanje mu predstavlja najdraži poziv. Veliki je zaljubljenik u kulturu i voli da bude okružen onima koji neguju slične vrednosti, teži da se nađe u centru zbivanja i da doživljeno prenese dalje. Živi i radi u Beogradu.

Ostavite komentar