DIVLJE JAGODE: Promocija novog albuma u Novom Sadu

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

21. februara sa početkom od 14:00h, bend Divlje Jagode održaće novosadsku promociju novog albuma JUKEBOX u Domu Kulture.

Jukebox je simbol početaka Divljih Jagoda, prolaznosti vremena, ali i poruka kako nikada nećemo zaboraviti svoje stare hitove i članove benda, da znamo odakle smo krenuli i da znamo gdje idemo. Koncepcija ovog albuma je bitno drugačija od svih prethodnih, a ideja za takav projekt došla je od Vas, vjernih fanova Jagoda. Zato smo na Jukeboxu ugostili Tonija Jankovića, Mladena Vojičića Tifu, Stoku, Sanina Karića, Žanila Tataja Žaka, Nenada Borića i Edina Šehovića Šehu da zajedno proslavimo naših ponosnih #40godinarocknrolla”, navodi se na oficijalnom sajtu benda, gde je i postavljena naslovna pesma sa njihovim prvim pevačom Tonijem Jankovićem.

“Sve o čemu sam kao dječak maštao i što je trebalo biti neostvarena bajka postalo je stvarnost. Znači, čuda su moguća! Nakon #40godinarocknrolla album ‘Jukebox’ nije veliko, ali je sigurno malo čudo.”

 Zele Lipovača

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Nenad Baraković

Nenad Baraković Bara je autor Gledišta, dolazi iz Novog Sada gde je i rođen 1991. godine. Doživotno potlačen, društveni aktivista, pank-roker, muzičar, tonac, novinar i pisac u pokušaju.

Ostavite komentar