Da li ste čuli za NINDRI? Nova muzička zvezda razbija sve rekorde, u ubitačnom spotu o kom se uveliko priča, pojavljuje se i dobro poznato lice (FOTO/VIDEO)

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Ovih dana je teško publici prikazati nešto novo, i pridobiti njihove uši ako već niste stvorili svoju bazu slušalaca, ali desilo se i to. Nova zvezda je rođena, u pitanju je Nindri, mlada autorka i pevačica, koja je pre par dana objavila svoju prvu pesmu „I to je to“, na Youtube kanalu muzičke kuće Red Music.

Za pesmu „I to je to“ tekst je pisala sama Nindri, a o tome koliko je talentovana i svestrana govori i činjenica da je ceo koncept oko ove pesme osmislila upravo ona.

SPOT O KOM SE UVELIKO PRIČA: Nindri – I to je to

Kroz numeru „I to je to“, Nindri samouvereno koketira sa nekoliko muzičkih pravaca, pa tako možete čuti tvrde metal rifove koji su dobra polazna osnova i kičma cele pesme i još tvrđe rep deonice koje ispaljuje ova talentovana devojka. Njen veliki potenicijal da osvoji muzičku scenu se ogleda u činjenici da se kao gost u pesmi pojavljuje i legendarni Oliver Mandić, i to ni manje ni više kao di-džej, što celoj stvari daje dodatno na značaju.

DOBRO POZNATO LICE: Oliver Mandić se pojavio u ovom spotu/foto:Promo

Kao što je već rečeno, Nindri potpisuje tekst za ovu pesmu, kroz koji podstiče sve da slušaju samo sebe, da prate put koji su odabrali i da budu ono što su naumili, bez obzira šta drugi misle – čime se i sama vodi.

Prva Nindrina autorska pesma ostaće zapamćena po tome što je tokom montaže spota glavni montažer dobio srčani udar. Nije poznato da li je hitna hospitalizacija i reanimacija rezultirala radom na montaži ovog spota ili je nešto drugo prouzrokovalo ovu skoro tragičnu situaciju. Ipak, montažer je sada dobro i za nekoliko dana će se vratiti na posao.

Upravo zbog ovog, za mnoge kontroverznog videa, društvene mreže su se „upalile“. Otkako je spot za pesmu „I to je to“ lansiran u etar, dostigao je brojku od preko 105 hiljada slušanja i suvereno gazi prema trendingu . Takođe, Nindri dobija mnoštvo pohvala zbog umetničkog koncepta koji do sada nije viđen kod nas, brutalno iskrenog teksta i neospornog talenta i energije koja prožima svaki sekund ovog spota.

ENERGIJOM ZARAZILA SVE: Nindri u krupnom planu/foto:Promo

Za sve one koji će poslušati ovu numeru donosimo ekskluzivnu informaciju da će uskoro biti izbačen novi lyrics video iste pesme koji će biti obrađen uz pomoć nepredvidive umetnosti veštačke inteligencije (AI – a) !

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Gledište

Gledište je kulturni portal, mesto gde se promoviše pisana reč i podstiče kreativno razmišljanje.

Ostavite komentar