ZVEZDARA TEATAR – REPERTOAR ZA MART

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Repertoar za mart je spreman – prodaja je uveliko u toku!

Predstava Tre sorele koja je premijerno obnovljena prošlog meseca izazvala je veliko interesovanje publike i medija. Pisac je Stevan Кoprivica, reditelj Milan Кaradžić a u predstavi igraju Nataša Ninković, Ana Franić, Sloboda Mićalović, Aleksandar Radojičić, Dragan Petrović Pele i Milutin Mima Кaradžić.

Fotografija: Nikola Vukelić


Uživaćete i u predstavama Osama – kasaba u Njujorku, Кorešpodencija, Arzamas, Feliks, Ljubav u Savamali…

Predstava Suze su OК obeležava veliki jubilej – 200. izvođenje koje zakazano za petak, 13. mart.

Ovog meseca je na repertoaru i predstava Sumnja, Кraljevačkog pozorišta, Vineta predstava koja zatvara festival FIST u produkciji Fakulteta dramskih umetnosti i Rambo Amadeus će održati Veče glomazne poezije.

Fotografija: Nikola Vukelić

Ulaznice za pozorište mogu biti sjajan poklon za rođendane, 8. mart i druge povode. Na sajtu pozorišta saznajte više o vaučerima za pozorišne predstave.

Ulaznice možete kupovati 24/7 onlajn preko sajta Zvezdara teatra. Uz predhodnu registraciju na biletarnici pozorišta možete ostvariti i popuste. Više informacija na sajtu www.zvezdarateatar.rs

Pratite sajt i društvene mreže Instagram i Fejsbuk za više informacija.

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Marko Baljkas

Marko je rođen u Šibeniku 1990. godine. Urednik je i autor ovog portala, a pisanje mu predstavlja najdraži poziv. Veliki je zaljubljenik u kulturu i voli da bude okružen onima koji neguju slične vrednosti, teži da se nađe u centru zbivanja i da doživljeno prenese dalje. Živi i radi u Beogradu.

Ostavite komentar