ŠTUTGARTI IMAJU NOVU STVAR! (VIDEO)

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Nešto što se čekalo sa nestrpljenjem upravo je ugledalo svetlost dana.

U ovim sumornim danima kada su kulturna dešavanja potpuno zamrla, kao grom iz vedra neba se pojavila nova pesma da malo prodrma učmalu atmosferu.

“Dok hodamo bosi” je ime najnovijeg hit-singla grupe Stuttgart Online. Prvaci beogradske garaže su odlučili da nas obraduju optimističnim zvukom i pozitivnom energijom koja izbija iz svakog takta nove pesme. Spot je snimljen u beogradskom klubu Elektropionir. Režirala ga je i snimila Romana Slačala, kojoj je ovo 5. saradnja sa bendom.

“Trudili smo se da napravimo pesmu koja će biti najpozitivnije moguće osveženje u ovom ludom vremenu. A kako bolje odgovoriti na zarazu nego zaraznom pesmom koja krepi dušu i ojačava telo” – Ističu Bojan, Demir i Marko! A nama ne preostaje ništa drugo nego da im se pridružimo i zapevamo “RuTuTuTuTuuuu”

Podsećanja radi, grupa postoji od 2006. godine, izdali su 3 albuma: Radost svakom domaćinstvu, Prava stvar i Štutgart na vezi. Njihovi singlovi i spotovi zauzimali su prva mesta svih relevantnih domaćih i regionalnih top lista.

Na sledećem linku možete da prođete kroz njihovu dosadašnju diskografiju, a tokođe ako vam se ovaj zuk dopadne i da uplatite simboličnu donaciju i tako na najbolji način podržite rad ovog, svakako značajnog benda.

https://stuttgartonline.bandcamp.com

Mislite na druge, podelite ovaj tekst
Avatar

Marko Baljkas

Marko je rođen u Šibeniku 1990. godine. Urednik je i autor ovog portala, a pisanje mu predstavlja najdraži poziv. Veliki je zaljubljenik u kulturu i voli da bude okružen onima koji neguju slične vrednosti, teži da se nađe u centru zbivanja i da doživljeno prenese dalje. Živi i radi u Beogradu.

Ostavite komentar