ATHEIST RAP ovog petka stiže u baštu kluba Fest!

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Legendarna novosadska grupa ATHEIST RAP nastupiće u petak, 11. septembra u 21h u bašti kluba Fest u Zemunu.

Skoro dve godine nakon sjajnog koncerta povodom 30 godina postojanja koji su održali u klubu Fest, legendarni Novosađani vraćaju se u Zemun! Situacija sa pandemijom Covid-19 očekivano je uticala i na njihove planove za ovo leto, te se i Atheisti posebno raduju ovom nastupu.

Oduševljeni smo što ćemo posle bezmalo 7 meseci ponovo svirati pred publikom. Predugo smo cekali ovaj moment” kaže Dr.Pop i poziva publiku: “Dodjite u petak da zajedno uključimo vremeplov i da se vratimo u neko normalnije vreme. Bašta kluba Fest je pravo mesto za to. Ostavićemo srce na terenu.

Spremni da naprave ludu žurku!

Bend Atheist rap je osnovan 1989.godine u Novom Sadu. Već sa prvim albumom su doživeli punu afirmaciju, a pesma ”Wartburg limuzina” ih postavlja na prvo mesto svih top lista na kojima je bila emtiovana. Od samog početka rada bili su anti-ratno nastrojeni, a i danas se bore protiv mržnje i zaglupljivanja. Sarkastični humor je univerzalno potreban i primenjiv na ovim prostorima, tako da Atheist rap već godinama puni klubove u zemlji i regionu.

Slušamo neprevaziđene hitove Atheista u petak od 21h u bašti kluba Fest!

Ulaznice za ovaj koncert možete kupiti u Felix shopu (TC Sremska I sprat) i u klubu Fest po ceni od 1000 RSD. Broj ulaznica je limitiran, požurite po svoj primerak!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/648471789318745

Zvanična Facebook stranica: www.facebook.com/AtheistRapOfficial

Sajt: http://atheistrap.net/

You Tube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCapMKraq5djDOujFRocL_Rg

Fotografije: Promo

Mislite na druge, podelite ovaj tekst
Avatar

Marko Baljkas

Marko je rođen u Šibeniku 1990. godine. Urednik je i autor ovog portala, a pisanje mu predstavlja najdraži poziv. Veliki je zaljubljenik u kulturu i voli da bude okružen onima koji neguju slične vrednosti, teži da se nađe u centru zbivanja i da doživljeno prenese dalje. Živi i radi u Beogradu.

Ostavite komentar