ČOVEK BEZ SLUHA SUTRA U NOVOM SADU: Shamrock bar, Nikom Ništa i decibeli pank–roka

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Kragujevački Ramonsi, Čovek bez sluha nastavlja tradicionalno druženje sa novosadskom publikom početkom marta. Posle rasprodatog beogradskog koncerta u prepunom „Elektropioniru“, u sklopu turneje „#čbstour2020″, sledeća stanica je “Shamrock “ u Novom Sadu sa početkom od 22:00h.

Ulaznice za koncert su u pretprodaji u „Shamrock baru“, po ceni od 400 dinara, a ovog puta na bini sa ČBS-om naći će se i bend Nikom Ništa iz Kragujevca.

Čovek bez sluha je prošle godine nastupio gotovo na svim bitnim festivalima širom regioni u sklopu promocije njihovog novo albuma „Stanimo u gard!“, a ove godine od njih očekujemo i prvi lajv album benda koji će premijeru imati na vinilu. Uz koncertni album, koji je zabeležen u bašti Doma Omladine Kragujevca, ovo izdanje donosi i novi singl.

Podrška na koncertu biće im bend Nikom Ništa, koji je primećen posle albuma „U inat sivilu“ i naslovnom numerom sa istog.

ČBS poziva sve fanove benda, punk rocka i gitarske muzike da zajedno podele prostor ispred bine u klubu koji se nalazi na adresi Mite Ružića 5.

Mislite na druge, podelite ovaj tekst
Nenad Baraković

Nenad Baraković

Nenad Baraković Bara je autor Gledišta, dolazi iz Novog Sada gde je i rođen 1991. godine. Doživotno potlačen, društveni aktivista, pank-roker, muzičar, tonac, novinar i pisac u pokušaju.

Ostavite komentar