Nedelja u znaku harfe

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Ove nedelje, 23. juna od 12 časova, održaće se koncert harfe u Tašmajdanskom parku.
Polaznicima škole harfe za sve uzraste „Harpomania“ pridružiće se i učenici drugih škola. Takođe, nastupaće i najmlađi polaznici grupnih radionica harfe, koje se sprovode prvi put u Srbiji.

Na ovom koncertu imaćete prilike i da se bliže upoznate sa nekoliko različitih vrsta harfi, a zainteresovani pojedinci iz publike, posebno deca, će nakon koncerta imati prilike da se bliže upoznaju sa ovim instrumentom.
Događaj će se održati na travnjaku sa leve strane, glavnom stazom iz pravca Beogradske ulice, ka crkvi Svetog Marka, u blizini fontane.
U slučaju kiše, sve će se održati istog dana u knjižari „Delfi“ (SKC / Kralja Milana 48), sa početkom u 13 časova.
Školu harfe vodi diplomirana harfistkinja Željka Milošević, koja aktivno radi na popularizaciji ovog instrumenta, između ostalog i baveći se proizvodnjom malih harfi u Srbiji.

Ponesite prostirku, osveženje, povedite mališane i ljubimce za kompletno uživanje u nedeljnom popodnevu, uz muziku u prirodi.

Mislite na druge, podelite ovaj tekst
Avatar

Marko Baljkas

Marko je rođen u Šibeniku 1990. godine. Urednik je i autor ovog portala, a pisanje mu predstavlja najdraži poziv. Veliki je zaljubljenik u kulturu i voli da bude okružen onima koji neguju slične vrednosti, teži da se nađe u centru zbivanja i da doživljeno prenese dalje. Živi i radi u Beogradu.

Ostavite komentar