ZVEZDARA TEATAR – REPERTOAR ZA DECEMBAR

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Zvezdara teatar objavila je i poslednji repertoar u ovoj godini. Prodaja ulaznica počela je pre dva dana.

U njemu ćete pronaći novu predstavu čija je dramatizacija nastala prema romanu Ivane Dimić – „Arzamas“, u režiji Ljiljane Todorović u kojoj igraju : Branka Petrić, Nela Mihailović i Milan Lane Gutović.

Takođe, predstava Osama – Кasaba u Njujorku slavi jubilej – pedeset izvođenja!

Fotografija: Nikola Vukelić

Na programu su i gostovanja, iz Zaječara dolazi predstava Petra, čiju je dramatizaciju prema motivima Ričarda Lorca uradio Irfan Mensur koji je i reditelj predstave. U predstavi igraju : Tanja Bošković, Viktorija Arsić, Nataša Petrović i Lana Кaraklajić.


U ovom mesecu Zvezdara će ugostiti i putujući Teatar Vihor koji će sa predstavom „Teško je reći zbogom“ Mira Gavrana proslaviti četvrti rođendan i obeležiti pedeseto izođenje predstave. Reditelj je Marija Lipkovski, a igraju : Nina Janković, Ivan Mihailović i Nevena Vukes.

Godinu tradicionalno, već više od dvadeset godina, završava humanitarno veče poezije Matije Bećkovića za koje neprekidno vlada veliko interesovanje.

Ulaznice za predstave mogu biti sjajan poklon za Novu Godinu a u ponudi su i vaučeri za predstave.

Podsećamo da ulaznice možete kupiti i onlajn preko sajta pozorišta.

https://zvezdarateatar.rs/


Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Marko Baljkas

Marko je rođen u Šibeniku 1990. godine. Urednik je i autor ovog portala, a pisanje mu predstavlja najdraži poziv. Veliki je zaljubljenik u kulturu i voli da bude okružen onima koji neguju slične vrednosti, teži da se nađe u centru zbivanja i da doživljeno prenese dalje. Živi i radi u Beogradu.

Ostavite komentar