POSLE DŽOKERA, IGRA NAPOLEONA: Hoakin Finiks u novoj ulozi, pogledajte njegovu transformaciju

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Hoakin Finiks, glumac koji je dobio Oskara za ulogu Džokera, glumiće francuskog vladara i vojskovođu Napoleona Bonapartu. Film pod nazivom “Kitbag”, koji režira Ridli Skot, već uveliko se snima u Londonu. Hoakin Finiks je nosio kostim Bonaparte, a u pauzi snimanja je na glavi nosio masku.

Obožavaoci kažu da je transformacija je fenomenalna.

Kako navodi Deadline, film “Kitbag” će se fokusirati Napoleonove istorijske bitke, ambiciju i strategiju koja ga je učinila istorijskim vojskovođom. 

Bonapartinu suprugu Žozefinu, sa kojom je imao burnu vezu, igra Vanesa Kirbi.

– Čast mi je što sam vam se pridružila na ovom putovanju – napisala je glumica na Instagramu.

Kao što je poznato, Napoleon Bonaparta je došao na vlast tokom revolucionarnih ratova u Francuskoj i postao car 1804. godine. Proteran je na Elbu 1814, godine, a pdatle je pobegao i ponovo vladao kao car do svog poraza kod Vaterloa 1815. godine. Zatim je ponovo prognan na ostrvo Sveta Jelena, gde je i preminuo 1821. godine u 51. godini života, piše People.

Režiser Ridli Skot je u januaru za The Hollywood Reporter rekao da je Bonapartin odnos sa Žozefinom ono što ga je zaintrigiralo da preuzme ovaj projekat.

– Morate služiti bitkama, akciji i seksu sa velikom uzdržanošću. U suprotnom, sve postaje dosadno. Šta je to u Napoleonu što ga čini fascinantnim? Vrlo jednostavno ovo: muškarac koji je bio jedan od najmoćnijih ljudi u istoriji, a ipak se toliko oslanja na ženu – rekao je reditelj.

Hedlajner

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Gledište

Gledište je kulturni portal, mesto gde se promoviše pisana reč i podstiče kreativno razmišljanje.

Ostavite komentar