EDO MAAJKA STIŽE U NOVI SAD: Veliki muzički spektakl na otvorenom

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

4. juna sa početkom od 21:00 časova desiće se veliki rep spektakl na otvorenom, u organizaciji Hale 2 na Novosadskom sajmu.

Hala 2 je poznato mesto u Novom Sadu po dobrim žurkama i koncertima, a sada će opet to potvrditi. Edo Maajka u pratnji MC‐a dolazi u Novi Sad kako bi održao koncert povodom jubilarnog dvadesetog rođendana svog debil albuma Slušaj mater koji je pomerio granice balkanskog repa i zadao nove standarde koje je, istini za volju, i sam Edo Maajka pomerao iz albuma u album ali je prva ploča postala temelj svega što je posle radio, ali i ono što su radili mnogi reperi koji su odrasli slušajući njegove hitove sa prvog albuma kao što su: Prikaze, Mahir i Alma, Saletova Osveta.

Kada se pojavio album nikoga nije ostavio ravnodušne, kako ljubitelje rep muzike, muzičku kritiku ali i one koji su skloniji gitarskom zvuku jer se u pesmama već moglo naslutiti da je Edin Osmić osim stare škole repa slušao i gitarsku muziku, tražeći uzore u, kako je i sam rekao, Rambu Amadeusu i Branimiru Štuliću. Pesme su prošle test vremena i danas na koncertima su jedne od onih koje se najviše čekaju i najglasnije pevaju kada krenu. Jedan od onih albuma koji je postao zaslužan za to što je rep muzika postala ravnopravna u muzičkoj industriji sa ostalim popularnim žanrovima.

Prošlo je 20 godina, Edo Maajka je i dalje tu, album Slušaj mater je doživeo remaster u novom obliku, ali na koncertu će osim pomenutog albuma biti izvedeni i njegovi najveći hitovi iz karijere duge više od dvadeset godina.

Karte se mogu kupiti preko sajta www.gigstix.com a dobro raspoloženje, muzički spektakl i kvalitet se ne mogu kupiti. To je ono što Edo Maajka donosi sa sobom u Novi Sad kako bi podelio sa svojom publikom i snažnom fan bazom u ovom gradu. A on je svuda rado viđen, kako i sam kaže u svojoj pesmi.

Čekamo vas.

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Nenad Baraković

Nenad Baraković Bara je autor Gledišta, dolazi iz Novog Sada gde je i rođen 1991. godine. Doživotno potlačen, društveni aktivista, pank-roker, muzičar, tonac, novinar i pisac u pokušaju.

Ostavite komentar