Dukat (Stray Dogg) i gosti sviraju za zaljubljene u Gradskoj galeriji KC Grad

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

U četvrtak 14. februara sa početkom u 21č, Dušan Strajnić – Dukat, vokal i gitarista benda Stray Dogg, održaće svoju tradicionalnu akustičnu svirku za Dan zaljubljenih u Gradskoj galeriji KC Grad.

Prethodni put smo imali prilike da ga slušamo u novembru prošle godine u UK Stari grad, kada su prisutni  iz klavir hola Arsen Dedić, svojim domovima poneli jake emocije i utiske, te će po svim najavma i ovaj put biti tako.


Fotografija preuzeta sa zvanične fejsbuk stranice UK Stari grad

Publika može da očekuje stare hitove, ali i pesme sa novog, četvrtog studijskog albuma, grupe Stray Dogg pod nazivom “Look at the moon” koji je nedavno izašao. Očekuju nas takođe i obrade koje je Dukat snimao u svojoj sobi, one koje su nastajale za različite projekte ali one koje sprema sa specijalnim gostima koji će mu se ove večeri pridružiti na bini, a to su: Olivera Popović, Ilija Duni (Petrol, Ti), članovi benda Haze&Ash i Marko Ignjatović (Stray Dogg).

Karte se mogu kupiti neposredno pre početka koncerta, broj karata je i ovoga puta ograničen, jer organizatori zajedno sa Dukatom žele da svirka bude što lepša i intimnija.  Cena karata će na ulazu biti 500 dinara, te je preporučljivo da se porani kako bi se došlo do njih.

*Stray Dogg je bend iz Beograda koga čine kantautor Dušan Strajnić Dukat – vokal i gitara; Ana Janković – klavir, violina i prateći vokal, Marko Ignjatović – solo gitara; Vladimir Milićević – bas gitara ; Boško Mijušković – bubnjevi. Stray Dogg kao jedan od pionira novog Amerikana talasa, nastupa širom Srbije i u regionu, ali svoju muziku širi i van granica naše zamlje svirajući već nekoliko godina turneje i po ostatku Evrope. Do sada su izdali četiri studijska albuma : “Almost” – maj 2011. ; “Fire’s Never Wrong” – oktobar 2012. ; “Come Along Wind” – oktobar 2015. i “Look at the moon” – novembar 2018. ;

Mislite na druge, podelite ovaj tekst

Marko Baljkas

Marko je rođen u Šibeniku 1990. godine. Urednik je i autor ovog portala, a pisanje mu predstavlja najdraži poziv. Veliki je zaljubljenik u kulturu i voli da bude okružen onima koji neguju slične vrednosti, teži da se nađe u centru zbivanja i da doživljeno prenese dalje. Živi i radi u Beogradu.

Ostavite komentar